Sunday, December 16, 2012

GA SPONSORED BY RAKANHOST.COM




HALOHA...da lame kumot tak hupdate belog kan kan kan.huhu..rindu korang.mmuuaahhxxx n rindu kat belog kumot superb kiut niy.jangan jelly =P.okaysss.hari niy kumot dengan rasa takabbur dan penuh rasa kegembiraan sampai ke telinga,kumot join GA from GILAPING.COM

YEAH!admin-admin GILAPING.COM memang baik baik semuanyer dan bermurah hati.huhuhu..terharu saya taw T_T.semoga GILAPING.COM dimurahkan rezeki berlimpah ruah okayss.kumot akan sentiasa menyokong GILAPING.COM dan menggunakan blog ping tool dari GILAPING.COM =)

okayss..sesapew nak join still ada masa okeyss.kalau korang nak join,kenalah ikuti segala syarat yang dikehendaki oleh pihak penganjur.hohoho..antara syarat-syaratnya ialah --->

1.LIKE PAGE GILAPING.COM

*klik banner untuk lompat ke page GILAPING.COM





2.LIKE POST GILAPING.COM YANG INI

*klik banner untuk lompat ke post GILAPING.COM




3.BUAT SATU POST DI BLOG TENTANG GILAPING.COM

4.PING BLOG ANDA DI GILAPING.COM

*klik banner untuk ping post blog anda




OH YEAH!kumot done buat semua tuh.korang bila lagi.jom cepat join sebelom tamat GA niy!
jangan lupa klik sini jugak(WAJIB) ▬► http://gilaping.com/  ▬► https://www.facebook.com/GilaPing

Assalamualaikum.. <3 <3 <3




1 comment:

Iezwa Wawa said...

anda ditag http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html

Jangan lupa join ye (: